Back to top

Reus comença a penjar els llums de nadal

Malgrat que queden més de dos mesos per Nadal, el carrer Ample és el primer carrer reusenc on hi ha operaris col•locant l'enllumenat nadalenc. Enguany, l'Ajuntament de Reus es farà càrrec del 50% del lloguer d'aquests llums, a diferència dels últims anys, quan s'havia fet càrrec únicament d'un 30%.
Llums de nadal

Meitats de mes d'octubre, a una setmana per la castanyada, però l'ambient nadalenc ja es comença a palpar en alguns dels carrers reusencs, concretament al carrer Ample. De fet, és el primer carrer de la ciutat on els operaris ja han començat a penjar els llums de nadal.

I és que ja és tradició en diferents ciutats, començar a penjar els llums nadalencs a setmanes vistes de la temporada. Una manera, doncs, d'anar guarnint la ciutat a poc a poc d'ambient nadalenc.

La principal novetat d'enguany és que Reus Promoció subvencionarà el 50% del cost total del lloguer dels llums dels carrers, mentre que l'altre 50% l'assumiran els comerços. Un fet que en els darrers anys, Reus Promoció tan sols s'havia encarregat d'un 30%. A banda, l'Ajuntament de Reus també es farà càrrec del 100% del consum elèctric dels llums nadalencs.