El Reus compleix i deixa els tres punts a casa

Era l’oportunitat perfecta i el Reus no l’ha desaprofitat. Els roig-i-negres sumen tres punts a casa contra el Sevilla Atlético després de dos gols de Lekic i Fran Carbia (2-0). La victòria a l’Estadi Municipal fa que els reusencs viatgin a León amb un extra de tranquil•litat, és vital sumar també contra els de La Cultural, que marquen ara mateix, la línia del descens.
Lekic, autor del primer gol del CF Reus

Amb un guió molt semblant al que vam veure contra el Lorca, el CF Reus ha sortit victoriós de l’Estadi Municipal per 2 a 0. El triomf no ha estat gens fàcil i la clau del partit ha recaigut en els homes de refresc. Dos gols que donen oxigen als de López Garai per afrontar el proper partit al Reino de León. Sumar contra la cultural és vital per consolidar la zona tranquil·la de la taula classificatòria.

El Reus perdona al Sevilla Atlético

El partit ha començat amb un domini clar del Reus tot i que el filial sevillà ha estat contundent en defensa. La primera ocasió de gol l'ha tingut Querol que ha enviat la pilota per sobre del travesser després d’una centrada de Juan Domínguez. Dos minuts més tard, Lara ha provat a Édgar Badia, tot i que el xut li ha sortit centrat. La rèplica reusenca ha arribat altre cop de la mà del 7 del Reus que ha intentat sorprendre a Ondoa, sense sort, ja que el camerunès ha aturat sense problemes la rematada.

A partir d'aquí el Reus és qui ha aconseguit dominar l'encontre buscant el gol sense patir cap contracop. Al minut 29, però, Menéndez ha salvat una pilota que per ben poc acaba dins de la xarxa local. Cinc minuts més tard ha arribat l'ocasió més clara dels del Baix Camp quan Querol, l'home més incisiu en atac, ha caigut dins l’àrea i el col·legiat ha senyalat penal. Gus Ledes ha estat l'encarregat de xutar des dels 11 metres però Ondoa ha endevinat la trajectòria de l'esfèrica. Abans d’arribar al descans, els sevillans ho han intentat amb un xut enverinat que ha sortit fregant el pal de la porteria de Badia.

La banqueta roig-i-negra sentència el partit

La segona meitat ha començat sense ocasions de gol. Una tímida rematada de Querol a una centrada de Menéndez, ha estat una de les poques ocasions del Reus en els primers minuts de la represa. La tensió l’ha servit Pozo, quan al minut 60, ha rematat una pilota a boca de canó. El mur reusenc però ha evitat el primer gol del matx.

Quan semblava que el Sevilla podria obrir la llauna, Lekic ha aprofitat una centrada de Máyor, que, dins l’àrea s'ha acomodat amb el pit i ha afusellat Ondoa (1-0). El jugador Serbi, canvi de Carbonell, ha donat l'alegria a l'Estadi quan més estava patint l'afició. El Sevilla Atlético ha buscat el gol de l'empat, i a punt ha estat d'arribar quan a falta de 10 minuts per la fi de l'encontre, Curro, de falta, ha estavellat la pilota al pal. Sorpresa quan s’excedia el temps reglamentari de Fran Carbia que ha sentenciat l’encontre (2-0) amb Ondoa fora de la seva posició natural.

Amb aquest resultat el Club de Futbol Reus Deportiu ja veu més a prop els llocs de play-off d'ascens que ara mateix tenen a set punts. La zona de descens ja s'allunya fins a vuit punts, marcant-la la Cultural Leonesa, proper rival roig-i-negre.

FITXA TECNICA

CF Reus: Badia, Yoda, Menéndez, Olmo, Querol; (Carbia 86’), Juan Domínguez, Atienza, Carbonell; (Leckic (61’), Gus Ledes, Máyor; (Guzzo 75’), Miramón.

Sevilla Atlético: Ondoa, Konyk, Eteki, Carlos Fernández, Pozo, Chacartegui, Fede, Curro, González; (Gual 79’), Berrocal; (Muñoz 74’) i Lara; (Matos 67’)

Gols: Lekic 1-0 (68’), Fran Carbia 2-0 (92’)