Back to top

Reus compta amb 400 noves places d'aparcament gratuït

Reus posa a disposició de la ciutadania més de 400 noves places d'aparcament gratuït. La zona més gran, que està a l'avinguda dels Països Catalans, s'ha obert aquesta setmana i té capacitat per a uns 275 vehicles. Aquest espai se suma les noves places de la zona del velòdrom, del carrer de Sor Lluïsa Estivill i el del carrer de Falset.
Aparcament de l'avinguda dels Països Catalans

Fa aproximadament quatre mesos, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, anunciava la creació de diverses zones d'aparcament gratuït. En les darreres setmanes s'han anat executant els treballs d'aquest projecte  i actualment, Reus ja compta amb més de 400 noves places d'aparcament. La zona més gran és la de l'avinguda dels Països Catalans que té una capacitat de fins a 275 vehicles. L'antic solar presentava un terreny dificultós per a l'entrada de vehicles. Per això, s'hi han realitzat treballs de compactació del terreny.

Les gairebé 300 places de l'avinguda dels Països Catalans se sumen a les altres 68 de la zona del velòdrom en què també s'hi han realitzat treballs de condicionament del solar. En darrer terme, Reus disposa d'una cinquantena de places noves al carrer de Sor Lluïsa Estivill i 25 més al carrer de Falset.

Paraules clau: