El Reus es deixa els primers punts del curs

Els de Jordi Garcia no poden passar de l'empat contra el Caldes (1-1). Checco Compagno ha estat l'autor del gol reusenc.

En una primera part marcada per les poques interrupcions que hi ha hagut (s'ha jugat en poc més de mitja hora), el Reus Deportiu Virginias ha gaudit d'ocasions de valent per fer el primer, el segon i fins i tot el tercer gol i deixar el duel encarrilat. La falta d'encert i, sobretot, el bon partit del porter del Caldes Jordi Pons han impedit que els roigs-i-negres poguessin materialitzar les oportunitats. De fet, l'únic gol dels vint-i-cinc minuts inicials ha arribat des de l'estic de Checco Compagno. L'italià ha aprofitat una assistència de Marc Julià per avançar els de Jordi Garcia (1-0).

La resposta dels vallesans ha arribat quan els col·legiats han xiulat un penal de Diego Rojas sobre Xavi Rovira, una pena màxima que Càndid Ballart ha aturat a Roger Presas. Tant el penal com l'acció posterior. El mateix Ballart ha evitat l'empat en ocasions comptades, mentre que a l'altra porteria Pons salvava l'equip d'Eduard Candami de les oportunitats de Marc Julià, Joan Salvat i Checco Compagno (entre d'altres). Amb el triomf per la mínima del Reus s'ha arribat al descans.

El duel es refreda

La dinàmica del segon temps s'ha vist aturada quan l'ex del Reus Cristian Rodríguez ha hagut de marxar en llitera del pavelló. Una connexió entre Ferran Giménez i Diego Rojas ha acabat amb la bola al pal, i a la jugada següent, el contraatac del Caldes ha finalitzat amb gol de Marc González (1-1). La diana visitant ha fet molt de mal al conjunt ganxet, que ha vist com els visitants gaudien de diverses ocasions -fins i tot una bola al ferro- per fer el segon. En un final de partit boig, Sergi Aragonès ha tingut la victòria ganxeta al seu estic, però la bola ha impactat amb el travesser.

El Reus no pot sumar el tercer triomf consecutiu, però continua sense conèixer la derrota a l'OK Lliga. Aquest diumenge, nou plat fort: a les 20 h, a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.