El Reus Deportiu comença el febrer amb victòria

El Reus Deportiu ha superat amb claredat el Club Patí Tordera per un còmode 12 a 3 al Palau d’esports reusenc, aconseguint així la primera victòria d’aquest any 2014, després de 7 encontres consecutius sense guanyar.

Els roig i negres però no ha començat bé l’encontre, ja que el Tordera s’ha avançat al marcador al minut 3 amb un gol de Adrià Martos, que ha aprofitat una badada defensiva local.

El Tordera ha errat el penal que ha pogut posar el 0 a 2 però el Reus ha respost ràpidament amb una diana de Jordi Adroher que ha posat la igualada a l’electrònica. A partir d’aquest moment, els locals han exercit una forta pressió defensiva que ha posat molt difícils les coses al Tordera, que ha vist com Marc Ollé feia dos dianes per posar el 3 a 1 a l’electrònica mitjançant dos grans xuts creuats.

A partir d’aquí, el reus s’ha crescut i ha aconseguit arribar al descans amb un 6 a 2 a favor, amb dos gols de Casanovas i un de Jepi Selva. El segon del Tordera l’ha fet Sergi Parra a l’últim minut de la primera meitat, per donar una mica de vida al seu equip. A la represa, la mateixa història. Després d’uns 5 minuts d’atacs impotents, l’efectivitat reusenca ha tornat amb una diana de Jordi Adroher al minut 30 amb un altre tir creuat.

Marc Serra ha posat el 7 a 3 al minut 36, però Adroher ha insistit amb la porteria rival i ha macat el seu segon gol després d’una assistència del capità roig i negre. Marc Ollé ha arrodonit el seu gran matí amb el seu tercer gol al minut 38, que ha significat el 9 a 3 favorable als locals. Adroher també ha completat el hattrick personal tan sols un minut després pujant la bola des de la seva pròpia porteria. Amb el partit ja resolt Alejandro Domínguez ha donat entrada als joves Marc Pujol i Adrià Catalàl, aquest últim demanat per gran part de l’afició.

Al minut 47 Albert Casanovas ha transformat un penal que ha de servir per retornar-li la confiança en aquest tipus de llençament, i al 48, el Jove Marc Pujol ha posat la cirereta amb el 12 a 3 definitiu aprofitant el refús del porter després del xut de Joan Salvat. Un partit que ha servit perquè els roig-i-negres guanyin autoestima de cara al tram decisiu de la temporada. El Reus es col·loca a la quarta posició amb 29 punts, empatat amb el Vic, i visitarà la pista del Blanes aquest dimecres en partit avançat d’OK Lliga per la disputa de competició europea el proper dissabte.