El Reus Deportiu ha d'acabar la feina a la pista del Vilafranca

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

El Reus Deportiu d’hoquei ha guanyat per 2 a 1 al Vilafranca a l’anada dels quarts de final de la copa CERS. Un mínim avantatge que el Reus haurà de defensar el dia 5 de març a la pista dels penedesencs si vol aconseguir un bitllet per la final a quatre de la segona màxima competició europea.

El match ha començat amb tots dos conjunts concentrats en no cometre cap error, uns primers minuts de tanteig han donat pas a les primeres ocasions que han arribat per part del Vilafranca. Rocasalbas ha estat el primer en avisar amb un xut llunyà al pal i tot just un minut després Marc Navarro ha tornat a estavellar la pilota contra la porteria de Roger Molina. Davant d’aquesta situació el Reus ha premut l’accelerador i ha estat Salvat el que ha posat a proba a Gerard Camps que fruit d’uns grans reflexes ha aconseguit desviar la pilota.

A partir d’aquest moment els roig-i-negres han arribat amb més freqüència però la falta de punteria ha perjudicat a un Reus que no ha aconseguit materialitzar les ocasions. Tot i així els gols han arribat a la segona part, amb dos minuts disputats Raül Marín ha perforat la porteria de Camps amb un xut llunyà. Amb l’1 a 0 al marcador el Vilafranca ha apretat la pressió sobre els homes d’Enrico Mariotti buscant l’empat, que ha arribat al 32 per part de Ruben Fernandez amb una pilota desviada pel porter roig-i-negre.

Els minuts següents han estat difícils per al Reus que amb un gran Molina sota pals els han aconseguit aguantar fins que Marín ha recuperat una pilota al mig del camp i ha establert el segon gol al minut 37. Tot i que el Vilafranca ha apretat cap als minuts finals els reusencs han fet una bona gestió de les últimes possessions i han estat ferms en defensa.

Amb aquest resultat el Reus Deportiu haurà d’acabar la feina a la pista del Vilafranca per arribar a la final 4 de la CERS. Però de moment el proper dia 13 rebran al Liceo al Palau d’Esports.