El Reus Deportiu Miró derrota a un Caldes combatiu

Els homes de Jordi García han aconseguit vèncer l'equip revelació de l'OK Lliga per 5 a 2. Tot i el resultat, la falta de punteria ha acompanyat a ambdós conjunts fins als últims minuts de matx. El Deportivo Liceo, que també ha complert, segueix a cinc punts dels roig-i-negres.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Recam Làser CH Caldes

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Feia moltes setmanes que no veiem al Reus Deportiu Miró finalitzar un partit sense patir excessivament. Tot indicava que els roig-i-negres haurien de suar en el tram final d'aquest duel davant el Recam Làser CH Caldes, però Marc Julià i Àlex Rodríguez han dictat sentencia just abans del xiulet final. A temps per no deixar que el subcampió momentani, el Deportivo Liceo, s'allunyés fins a vuit punts dels reusencs a la competició regular.

Pocs gols, molta intensitat

La protagonista de la primera meitat ha estat la falta de punteria. Tant el Reus com el Caldes, no trobaven la fórmula per inaugurar el marcador. Amb ocasions de tots colors, finalment l'oportunitat més clara s'ha decantat pels locals quan Alexandre Ascensi ha vist la blava al minut 13. Julià però no ha pogut fer bona l'acció.

Salvat i Álvaro Borja s'han topat amb el ferro, tots dos al minut 15, i els nervis han començat a passar factura. El partit s'ha posat tens, i altre cop Alexandre, ha provocat penal sobre Carballeira al minut 23. Rodríguez no ha fallat aquest cop, i amb una genialitat en segona instància, ha fet el primer gol de la nit (1-0). Un minut després, el mateix 7 del Caldes ha posat les taules just abans d'entrar al túnel de vestidors, fruit d'una errada defensiva dels de la capital del Baix Camp (1-1).

Dos gols del Reus deixen al Caldes en fora de joc

A la represa, la consigna era clara. Els de Jordi García havien de treure tot el seu potencial ofensiu si volien emportar-se els tres punts. El primer a obeir ha estat Àlex Rodríguez, quan al minut 28, s'ha desfet de tots els defenses vallesans per avançar el marcador (2-1). L'ha seguit Marc Julià un minut més tard amb un golàs que ha superat Sierra (3-1).

Les dues dianes han descol·locat als visitants, i mentre el Reus buscava el gol de la tranquil·litat, ha arribat la desena dels arlequinats. Àlex l'ha fallat, i Lluís Ricart ha anotat en la següent jugada (3-2). Minut fatídic pels roig-i-negres que ha resolt molt bé el 27 dels ganxets amb una mitja volta que ha finalitzat amb diana (4-2). S'han viscut cinc minuts finals d'infart amb Càndid aturant un penal a Ferran Rosa i amb Julià fent el gol definitiu a falta de pocs segons pel final del partit (5-2).

Amb aquest resultat els de la capital del Baix Camp segueixen a cinc punts del subcampió, el Deportivo Liceo. El Reus continua quart a la classificació a falta de 5 jornades per finalitzar l'OK Lliga. El proper partit serà a casa de l'Alcobendas, el dissabte 4 de maig a les 16:30 h.