Back to top

El Reus Deportiu Miró vol aixecar la copa a casa

Passió i il•lusió. Això és el que es respira al Pavelló Olímpic de Reus a menys de 24 hores per a l'inici d'una de les competicions més especials per als amants de l'hoquei patins: la Copa del Rei. Un campionat en què s'enfrontaran els 8 millors equips de l'OK Lliga i que es podrà seguir en directe per Canal Reus Televisió.
Aixecar la copa a casa: l'objectiu del Reus Deportiu Miró

L'entrenador del Reus Deportiu Miró, Jordi Garcia, sap perfectament què se sent al guanyar una Copa del Rei. De fet, ell va ser qui va fer el gol de la victòria contra el Barça, ara fa 13 anys. Un gol al minut 50 que els va coronar com el millor equip de l'anomenada competició del KO.

Una victòria que ara com a entrenador vol repetir. I és que per als amants de l'hoquei patins, aquesta competició és, possiblement, la més especial.

Una competició que en només 4 dies enfronta els 8 millors equips de l'OK Lliga. De fet, Jordi Garcia assegura que serà una de les copes més disputades dels últims anys. Per aquest motiu són molts els que somien en aixecar-la. Aquest és el cas, per exemple, del capità roig-i-negre, Joan Salvat, el qual assegura que no hi ha res que li faci més il·lusió que "aixecar la copa amb el club de la seva vida, com a capità i a casa".

No obstant això, Salvat sap que abans s'hauran d'enfrontar al Lleida Llista Blava. Un equip que l'any passat no els hi va ficar les coses gens fàcils als del Baix Camp.
Dos clubs que es tornaran a veure les cares aquest dijous a les 21.15h al Pavelló Olímpic de Reus.