Back to top

El Reus Deportiu torna a rodar

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu ha tornat a la feina després de les vacances d’estiu

El conjunt roig-i-negre ha iniciat aquest dilluns la primera sessió d’entrenament de la pretemporada sota les ordres d’Enrico Mariotti. El nou tècnic, que substitueix a Alejandro Domínguez, ha dirigit el primer entrenament en una doble sessió de matí i tarda. Enguany, l’equip presenta poques noves respecte la temporada passada.

En el cos tècnic, a banda de l’entrenador italià, s’estrena Oriol Pla, el nou preparador físic de l’equip. Pel que fa a la plantilla, la principal novetat és Raül Marín, que ha tornat a posar-se la samarreta del Reus després de jugar aquests darrers anys amb el Futbol Club Barcelona. Marín ha de ser l’estendard golejador de l’equip després dels adéus de Jepi Selva i Xavi Costa. L’altra cara nova és el jugador del filial Marc Vàzquez encara que ja va gaudir d’alguns minuts la temporada passada.

El conjunt roig-i-negre jugarà cinc partits aquesta pretemporada, 3 de la lliga catalana contra Voltregà, Calafell i Noia, un amistós contra el Benfica i un darrer contra l’Oliveirense portugues.