El Reus guanya al Caldes, però agonitza fins a l'últim segon

Victòria del Reus Deportiu Miró a la Torre Roja contra el Caldes (4-5). Els roig-i-negres, que s'avançaven 0 a 3 en la primera meitat de partit, han vist com els locals capgiraven el marcador fins a perdre per la mínima. Tres punts molt valuosos pels de Jordi Garcia en l'inici del primer Tourmalet de la temporada.
Imatge del partit entre el Club Hoquei Caldes i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFÍA: Reus Deportiu

Han patit, però han guanyat. El Reus Deportiu Miró ho sap de sobres: a la pista del CH Caldes no diguis mai blat, ja que un partit que era una bassa d'oli pels roig-i-negres ha acabat convertint-se en un malson.

El Reus s'avança als 8 segons de partit

No li havia donat temps a l'àrbitre de xiular l'inici del matx quan Àlex Rodríguez ha enviat la bola al fons de la xarxa (0-1). El 27 del Reus ha estrenat l'electrònic de la Torre Roja als vuit segons de partit, i un gol tan matiner ha provocat que els ganxets se sentissin molt còmodes tant en atac com en defensa.

El Caldes ha buscat la diana de l'empat a la desesperada, però Càndid ha estat providencial. El porter de Manlleu ha aturat un tir de Sito Ricart al minut 22, evitant així les taules. Els del Vallès Oriental s'han posat la roba de feina en els últims minuts de la primera meitat, però l'única ocasió clara d'igualar el partit ha estat un pal de l'ex roig-i-negre Cristian Rodríguez.

I quan més estava patint el Reus, Àlex, amb una forta canonada, ha avançat als de la capital del Baix Camp al minut 22 (0-2). L'agressivitat de tots dos conjunts ha estat clau, ja que la desena dels locals ha arribat un minut després. Julià no ha fallat davant Camps, anotant la directa que feia pujar l'electrònic fins al 0 a 3 abans d'entrar al túnel de vestidors.

Un gir de 180 graus fa suar als reusencs

La reacció del Caldes després de tornar a pista ha tardat nou segons a arribar. Álvaro Giménez ha superat Càndid al minut 25, escurçant així les distàncies (1-3). Al 28 però el col·legiat ha xiulat penal sobre Àlex i aquest ha anotat la pena màxima tornant l'avantatja al Reus (1-4). No n'ha tingut prou el de Sant Hipòlit que, dos minuts després, ha fet el seu hat-trick particular (1-5).

La intensitat dels de Jordi Garcia ha noquejat al conjunt local, que veia com s'esvaïen les esperances d'igualar el partit. Ferran Rosa però ha recuperat la il·lusió de la Torre Roja amb un gol al minut 38 (2-5). Marc Julià ha fallat la quinzena del Caldes i Álvaro Giménez ha vist la blava per protestar en l'acció. El matx s'ha posat coll amunt al 41 quan, en inferioritat numèrica, els montbuiencs han anotat el tercer, obra de Marcos Blanqué (3-5).

El Reus es trobava a una falta de la directa, i els calderins ho han aprofitat amb gust. Blanqué, altre cop, no ha perdonat a Càndid i ha deixat als locals a un gol de les taules (4-5). Amb cinc jugadors a pista però no hi ha hagut temps per a més i el Reus s'ha emportat pels pèls els 3 punts cap al Baix Camp.

Amb aquesta victòria els ganxets sumen sis punts a l'OK Lliga i arrenquen el Tourmalet amb bon peu. La setmana vinent toca rebre al Club Patí Voltregà a les nou del vespre al Palau d'Esports, i la següent al Barça Lassa i al Dinan Quévert francès.