Reus Imperials es queda sense poder aixecar el títol

Reus Imperials perd la final de la Serie A (56-14) davant d'un Badalona Dracs molt superior. El Camp Municipal del Reddis s'ha omplert de gom a gom per veure la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà. Tot i la derrota, el club verd-i-blanc registra una temporada excel•lent a l'elit.
reus imperials

Reus Imperials no ha pogut donar la sorpresa davant Badalona Dracs. El conjunt de Bart Iaccarino ho ha intentat des d'un bon principi però s'ha vist superat pels badalonins en tot moment. Els verd-i-blancs han acusat certes errades puntuals que han condemnat el guió del partit. A més, el desgast físic d'alguns jugadors ha estat clau per acabar de donar la victòria a Dracs. Els badalonins sumen el seu vuitè títol de la Serie A.

El Camp Municipal del Reddis ha gaudit d'un ambient espectacular. El Mas Tallapedra s'ha vestit de gala per ser escenari de la final de la serie A de la Lliga Nacional de Futbol Americà. David contra Goliat. Els Reus Imperials, que per primera vegada arribaven a una final d'aquestes característiques, s'han enfrontat contra l'actual campió de la competició. La primera part ha estat un monòleg de Badalona Dracs. El conjunt d'Oscar Calatayud, que ha jugat com a local, ha imprès el ritme del partit des del primer moment i els Imperials s'han vist obligats a jugar al seu remolc. D'aquesta manera, en els primers minuts del primer quart Badalona Dracs s'ha avançat al marcador (7-0) gràcies a un Touchdown. La defensa d'Imperials s'ha despistat i l'atacant rival ha caçat la pilota per sumar els primers punts de la tarda.

En el segon quart ha arribat la resposta de Reus Imperials. Els verd-i-blancs han reaccionat mitjançant Henri Lane i han igualat el marcador 7-7. Malgrat això, la reacció badalonina no s'ha fet esperar i l'actual campió de la competició ha fet un cop de puny sobre la taula. Joey Herrick ha posat el 14-7 a l'electrònic desprès de firmar un big play. El jugador dels Badalona Dracs ha aconseguit el Touchdown després de guanyar moltes iardes en carrera. Pocs minuts més tard, Badalona Dracs ha tornat a ampliar l'avantatge (21-7) i abans del descans ha arribat la resposta definitiva. El conjunt d'Oscar Calatayud ha culminat una magistral jugada que ha acabat en una passada interceptada per l'atacant rival. 28-7 i cop psicològic per Reus Imperials.

Tot i la sensació de superioritat de Badalona Dracs, el Mas Tallapedra ha acompanyat a l'equip en tot moment. L'afició verd-i-blanca ha gaudit d'una gran festa. Dj, cheerladers, concert en directe, sortejos i inclús els armats de la sang. Tot tipus d'ingredients per crear un espectacle únic, una festa de grans dimensions que només Reus Imperials és capaç de fer. A la represa, Badalona Dracs ha continuat amb el mateix guió del partit. El conjunt d'Oscar Calatayud ha ampliat l'avantatge (35-7) gràcies a un Touchdown d'Edu Morlans. D'aquesta manera, els badalonins han començat a trencar l'encontre amb una diferència de puntuació molt alta. Poc després, el rival dels reusencs ha tornat a demostrar el seu domini quan el defensa Ian Escoda ha interceptat una pilota per fer un nou Touchdown (42-7).

L'equip de Bart Iaccarino, que no ha tingut el seu dia, ha retallat distàncies mitjançant Chris Smallwood. El nord-americà ha atrapat la pilota al mig del cap i s'ha desfet de la defensa badalona per sumar 6 punts més al marcador. Després, Henri Lane ha anotat l'extra point per posar el 42-14. De la mateixa manera que al segon quart, Badalona Dracs ha tornat a fer un cop psicològic abans de canviar de quart. Edu Morlans, un dels millors jugadors del partit, ha sumat el seu tercer Touchdown particular per donar la victòria gairebé definitiva a Badalona Dracs (48-14). El mateix jugador mallorquí s'ha encarregat de situar el 56-14 definitiu mitjançant un nou TD.

Reus Imperials no ha pogut fer res davant d'un Badalona Dracs molt superior. Tot i la derrota, els verd-i-blancs han registrat una temporada excel·lent convertint-se en un dels equips revelació de la competició. Aquesta era la primera vegada en tota la història del club reusenc que s'arribava tant lluny. Enguany Reus Imperials s'ha quedat a les portes. Qui sap si l'any que ve l'equip de Barc Iaccarino aconsegueix aixecar el títol.