Back to top

El Reus, inscrit. Però... Ha pagat Onolfo?

L'administrador concursal del Club de Futbol Reus Deportiu, David López, ha inscrit al primer equip i al Reus B Cambrils a les seves respectives categories. Es desconeix però si l'actual president ha pagat o no el deute amb els jugadors del filial.
Clifton Onolfo, en un dels seus primers dies a Reus

David López, administrador concursal del Club de Futbol Reus Deportiu, veu viable el futur de l'entitat. Tot i no tenir jugadors ni estructura esportiva, López ha inscrit el primer equip roig-i-negre a Segona B, i al filial a Tercera Divisió. La parròquia roig-i-negra ha rebut la notícia amb incredulitat davant el silenci de Clifton Onolfo. El president del Reus fa quatre mesos que no manifesta la voluntat d'invertir diners amb el club, 120 dies d'absolut silenci que coincideixen amb unes llargues vacances a Miami Beach (Florida).

Alguns aficionats han recuperat l'esperança amb aquest fet, d'altres no volen fer-se il·lusions tan d'hora. El cert és que la “bona nova” ha generat dubtes sobre si l'americà ha ingressat el deute de 240.000 euros en matèria de nòmines endarrerides als jugadors de Cambrils. Un dels afectats, Albert Miravent, ha desmentit haver rebut ni un euro via les xarxes socials.

El tuit d'Albert Miravent

Segons el Diari de Tarragona, l'accionista pagarà aquesta setmana prop de mig milió d'euros. Un fet que garantiria la viabilitat de les inscripcions, tot i que sacrificaria el Juvenil A ganxet, equip que hauria renunciat a la Divisió d'Honor. Segons el mitjà el conjunt quedaria doncs absorbit per la Fundació Futbol Base Reus.