Back to top

Reus ja compta amb un Gremi d'Hostaleria

Així ho han anunciat el president de l'associació, Rodrigo Garibotti, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en un acte inaugural a La Fabrica de Reus. Un nou col•lectiu amb què es busca vetllar pels interessos dels empresaris del món de la restauració, que fins ara no comptaven amb cap suport d'aquest tipus.
Reus ja compta amb un Gremi d'Hostaleria

Rodrigo Garibotti va pronunciar aquest dijous, 21 de setembre, les primeres paraules com a president del Gremi d'Hostaleria de Reus. Una inauguració on van assistir algunes de les empreses del sector associades, així com regidors i autoritats diverses de la ciutat. Una nova associació que pretén vetllar pels interessos i els drets de tots els restauradors, així com per sumar esforços per tal de millorar la competitivitat del sector.

Un nou col·lectiu d'empresaris que el mateix alcalde de Reus, Carles Pellicer, reconeixia que era molt necessari pel bon funcionament de la ciutat. "Amb un col·lectiu tan ampli com aquest, hi ha moltes coses a tractar i a parlar", explica l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. "Hem de parlar de moltes coses. Tenim temes que a vegades són conflictius, com el tema de les terrasses, per exemple, o bé els temes d'oci nocturn amb el civisme que ens preocupen a tots", afegeix Pellicer.

L'alcalde també va voler agrair l'actitud de tot el col·lectiu de restauradors, els quals considera agents clau del bon ambient que es respira a la ciutat. I és que els restaurants, els bars, les cafeteries i les seves terrasses, així com altres comerços del sector, són els culpables principals de donar vida a la ciutat.

Paraules clau: