Back to top

El Reus juvenil cau a la tanda de penals contra el Villareal

L'equip Juvenil del Reus Deportiu ha caigut en la tanda de penals contra el Villareal, en el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil que s'ha celebrat aquest dimarts al vespre. L'equip va lluitar fins al final, però això no els atura les ganes de continuar treballant.
Juvenil Reus FUndació Futbol Base Reus.

La capital del Baix Camp ha viscut aquest dimarts la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil. Una oportunitat per tornar a portar aquest esport a l'estadi municipal. El partit s'ha caracteritzat per fer rodar els jugadors i defensar la samarreta roig i negre. L'equip juvenil del Reus va aconseguir empatar, 1 a 1, al minut 83 contra el Vilarreal. La sort, però no va acompanyar fins al final al conjunt, i en la tanda de penals va caure per dos gols del contrincant.

Amb aquest primer partit, la Fundació Futbol Base Reus celebra que l'ànima roig-i-negre continua en peu i, en part, s'allunyen de la mala ratxa que ha viscut el Club de Futbol Reus Deportiu en el darrer any. L'equip juvenil del Reus s'enfrontarà aquest cap de setmana contra la Penya Barcelonista Terlenka al Prat del Llobregat.