El Reus es manté al play-off per golejada

SILVIA ANDREO

Nova victòria del Club de futbol Reus Deportiu. Els roig-i-negres han golejat 4 a 1 el cuer, l’Elx Il.licità. 3 punts importantíssim que els mantenen al play-off per segona setmana consecutiva. Amb aquest triomf els homes de Natxo González es carreguen d’optimisme i confiança per encarar diumenge vinent el derbi contra el Nàstic de Tarragona.

Ràpid i efectiu, així ha estat el Reus aquest diumenge. Mantenir-se al play-off era l’objectiu i ho ha aconseguit i amb contundència. Ràpid perquè Marc Sellarès ha obert el marcador al primer minut de joc després de rematar de cap el bon servei d’Oscar Rico.

I de les botes de Rico ha sortit la segona ocasió, l’extrem li ha servit en safata el segon a Edgar però la defensa il·licitana ha estat més viva. Però en la següent jugada el Reus ja no ha perdonat, Vitor li ha deixat la pilota a Folch al punt de penal perquè rematés al fons de la xarxa.

Amb el 2 a 0 Jairo ha desaprofitat l’única ocasió de l’Elx a la primera meitat. Abans del descans ha tornat a aparèixer Edgar que avui les ha tingut de tots els colors. Semblava que el cuer era un rival fàcil de batre però la mitja part els ha donat aire i més domini.

El Reus els ha cedit la iniciativa i Moha l’ha agafat, la iniciativa i una pilota morta a l’àrea petita per posar el 2 a 1.  L’entrada de Masqué al 60’ ha portat  premi i doble. 7 minuts sobre el camp i el capità ha enganxat el refús de Pol després del llançament de falta d’Edgar Hernández per anotar el 3 a 1. I una contra de 10 entre ell i Oscar Rico i la seva qualitat han portat el quart gol del matí a l’Estadi Municipal.

Edgar Badia ha tingut el seu moment de protagonisme al darrer tram del partit. Ha aturat un penal, dues parades salvadores i el travesser han completat la feina del meta. Edgar Hernández no volia marxar sense el seu gol però el marcador s’ha quedat amb el 4 a 1.

El Reus porta 5 jornades sense perdre. Amb 45 punts es manté a la zona de playoff diumenge que ve visitarà el camp del líder i de l’etern rival, el Nàstic.