El Reus posa la directa

ADRIÀ MORTE

120 segons, o el que vindria a ser 2 minuts. Això és el que ha tardat el Club de Futbol Reus Deportiu en noquejar al Lugo a la primera part. Intercanvi de papers per encarrilar el partit. Els roig-i-negres han pres la virtut del conjunt gallec, la vessant ofensiva, i han deixat sense opcions al rival.

Al minut 24' Fran Carbia ha assistit per Ricardo Vaz. El portuguès no ha pogut atrapar la pilota però Máyor, més inteligent que ningú, ha caçat l'assistència. El davanter roig-i-negre ha rematat a la perfecció i Jose Juan no ha pogut fer res per evitar el primer gol de la tarda.

La segona diana reusenca també ha nascut de les botes de Fran Carbia. En aquest cas però, la jugada ha nascut i acabat amb el jugador tarragoní. El menut davanter ha recollit la pilota a tres quarts del camp, a base d'insistir s'ha desempallegat dels rivals i se n'ha anat fins a la porteria.

A diferència del partit de Múrcia on Carbia es va inventar un xut des de fora de l'àrea, s'ha acostat fins al porter rival. El pitxixi roig-i-negre ha definit amb sutilesa passant la pilota suament per sota del meta i col·locant al 2 a 0 al marcador. El Lugo ha quedat totalment estabornit amb el gol i no ha posat en cap moment la por al cos al Reus.

A la segona part, el Lugo ha viscut els seus millors moments. Només començar el conjunt gallec s'ha avançat mitjançant Joselu. El pitxixi de Segona Divisió ha donat el gol al seu equip gràcies a una rematada de cap.

La diana ha servit per retallar distàncies i fer tremolar al Reus. A mesura que han avançat els minuts els roig-i-negres han estat incapaços de controlar el partit i se'ls ha escapat de les mans. El Lugo ha apretat de valent convertint el partit en un intercanvi de cops entre reusencs i gallecs.

Una segona part amb Vítor Silva com a protagonista. El migcampista portuguès ha entrat al terreny de joc després d'estar tot l'inici de temporada lesionat. Primers minuts d'un jugador que ha de ser molt important en el present i futur de l'equip. Peça clau en el curs passat i peça clau, de ben segur, a partir d'ara.

Ricardo Vaz ha tingut l'oportunitat de marcar el tercer gol de la tarda després de retallar dins l'àrea petita. L'extrem s'ha desfet del rival però un defensa del Lugo ha aconseguit desviar la rematada.

Els minuts finals han estat un autèntic calvari per l'afició. El rellotge no avançava i els nervis estaven a flor de pell. Mayor podria haver calmat els ànims si la seva rematada no s'hagués topat amb el travesser. El davanter roig-i-negre ha rematat com ha pogut una assistència de Jorge Díaz des de la banda dreta. El seu xut ha anat a parar al pal. Amb aquesta oportunitat s'han entrat als minuts finals. Per ser exactes quatre.

Quatre minuts d'infart on el Reus ha hagut de suar de valent per emportar-se la victòria i sumar una nova victòria a Segona Divisió. El Club de Futbol Reus Deportiu se situa segon, una plaça que dóna l'ascens directe a Primera Divisió. Els roig-i-negres visitaràn dissabte que ve el camp de l'Osca a les quatre de la tarda.