Back to top

Reus es prepara pel Nadal

La campanya de Nadal 2019 donarà el tret de sortida el pròxim divendres 29 de novembre, omplint els carrers de la ciutat d'espectacles, llums i colors.
os

Reus ja es prepara per a una nova campanya de Nadal. Sota el lema 'Reus és Nadal', els carrers del centre de la ciutat es vestiran a partir del pròxim divendres 29 de novembre de llums i colors, per donar la benvinguda a una de les festivitats més esperades de l'any. Dues setmanes, en què la ciutat també gaudirà de fins a 5 espectacles itinerants, sent el circ el gran protagonista.

Espectacles itinerants al centre de la ciutat

nadal

  • Divendres 29 de novembre, a partir de les 18:30h, a la plaça del Mercadal, es realitzarà un  gran espectacle on uns personatges esbojarrats ens mostraran un àpat nadalenc en el que quatre personatges excèntrics compateixen una estona amb les seves diferències i complicitats. A les 19h es durà a terme la tradicional encesa de l’arbre de Nadal i de la il·luminació nadalenca de la ciutat. És un espectacle de la companyia Cíclicus, sota la direcció de Leandro Mendoza, responsable de l’organització de Trapezi.
  • Dissabte 7 de desembre a partir de les 19h, espectacle itinerant KAOS CORRAL. Curiosa família de gallines celebrant el Nadal mentre ens diverteixen amb coreografies i acrobàcies sobre xanques al ritme de la música.
  • Dimecres 14 de desembre, a partir de les 19h, espectacle itinerant ZEPPELIN. Monsieur Bocamoll, Marcello, l’Inventor mecànic i Ursus, el valent Pilot acròbata, ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principis del segle XX. Davant dels ciutadans bocabadats, realitzen el seu vol d’exhibició. Res els pot fer enrere. Ni tempestes, ni avaries, impediran realitzar el seu periple. Amb l’ajuda del públic, superaran tots els entrebancs possibles. En el seus viatges pel món coneixeran gent, ciutats, s’enamoraran… la música i el color ompliran els carrers del centre de Reus.
  • Divendres 21 de desembre, a partir de les 19h, espectacle itinerant HATHI. Un gran elefant s'obre camí per la ciutat a pas ferm i solemne. Acompanyat per un guia i cuidador, recorre tot el món fomentant el respecte als animals i la natura. Al seu país d’origen, l'Índia, és un animal molt respectat i per a molts, inclús sagrat, però això no és així a tot arreu.

espectacle elefant hathi reus

  • Dissabte 28 de desembre, a partir de les 19h, espectacle itinerant LA LLEBRE I LA TORTUGA. A la Llebre i la tortuga ens fixem en una història popular per fer-la viure als carrers de la ciutat, per posar davant dels ulls de la gent la realitat d’uns personatges mítics i convertir el públic i el seu espai quotidià en protagonistes.

Uns espectacles que aniran acompanyats d'uns personatges nadalencs i molt carismàtics que informaran de les diverses activitats que tindran lloc a la ciutat.

La Gran Nadala donarà el tret de sortida

granandala

El programa de Nadal, de fet, arrancarà el dijous 28 de novembre amb La Gran Nadala. Una cantada, en què participaran prop de 1.300 nens i nenes, organitzada per Canal Reus i que ja s'ha convertit en un clàssic per donar la benvinguda al Nadal, així com ho és l'encesa de llums. En aquest sentit, i com a novetat d'enguany, la plaça de la Llibertat comptarà amb un os de llums de 4 metres d'alçada.

Més de 200.000 euros

La campanya de Nadal compta amb un pressupost total de 238.000 euros, el que suposa 100.000 euros més que durant la campanya anterior.