Back to top

El Reus Rugbi Club comença el curs amb un nou equip sènior femení

Els reusencs acullen a les jugadores del Químic Alella amb l'objectiu de poder oferir rugbi femení a la ciutat.
Imatge del partit entre el Reus Rugbi Club i el Ripollès RC

Pràcticament tots els equips del Baix Camp han iniciat les lligues esportives i aquest cap de setmana ho han fet l'handbol, el futbol sala i el rugbi. L'equip sènior masculí del Reus Rugbi Club disputa aquests dies la fase prèvia de competició, on es decidirà si finalment els verds militaran a Primera, Segona o Tercera Catalana.

Aquest cap de setmana, els de la pilota ovalada han debutat amb una victòria important contra el Ripollès RC. El resultat, 54 a 22, els apropa més a la màxima categoria.

Enguany el club s'ha vist reforçat amb un nou equip, un sènior femení que sorgeix de la fusió amb el Químic Alella. La unió de totes dues entitats preveuen que afavoreixi l'entrada de noves jugadores reusenques a les files dels indomables.

El Reus Rugbi Club resta a l'espera de la construcció d'un nou camp on practicar aquesta disciplina. Després de molts mesos de promeses, el nou consistori assegura que serà una realitat d'aquí a tres anys.

De moment, han de jugar al Camp de Futbol Municipal de la Pastoreta, que no gaudeix de les òptimes condicions, tot i que s'ha adaptat totalment a aquest esport amb les proteccions laterals que faltaven.