Back to top

El Reus Rugbi Club necessita més espai per créixer

La massificació del Camp Municipal d'Esports de la Pastoreta els preocupa, ja que preveuen la formació de tres nous equips en les properes dues temporades.
Imatge d'arxiu del sènior masculí del Reus Rugbi Club

El Reus Rugbi Club és actualment una de les entitats amb més projecció de la ciutat. Aquesta temporada els de la pilota ovalada han competit amb dos equips: un sènior masculí que ha finalitzat en la desena posició de la Segona Catalana, i un equip Sub-14, que ha obtingut una molt meritòria novena posició. Tot i que l'objectiu de l'ascens del sènior a Primera no s'ha complert, el creixement de la base ha superat les expectatives amb la participació de més de trenta nens als entrenaments.

Formar un Sub-16 és el repte de cara a la temporada vinent. El club però també mira de reüll la creació d'un conjunt Sub-18 i la possibilitat de recuperar el sènior femení. Uns propòsits que es veuen supeditats a la massificació del Camp de la Pastoreta, les instal·lacions que ocupen mentre esperen la promesa d'un nou camp de Rugbi. 

Un terreny de joc que, segons els verds, tampoc està en òptimes condicions per a la pràctica del rugbi. Falten encara vuit protectors laterals que es van sol·licitar ara fa dues temporades.