El Reus s'entrebanca amb el Lleida

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha perdut contra el Lleida en el seu únic partit de pretemporada a casa. El conjunt de Natxo González s'ha estrenat davant de l'afició, al complex esportiu de Salou, però ha mostrat una pobre imatge. Als roig-i-negres només els hi queda un últim amistós, aquest dissabte contra el Llagostera, abans del seu debut a La Liga 123.

Trist debut de pretemporada del Club de Futbol Reus Deportiu davant la seva afició. L'únic partit que el conjunt de Natxo González ha disputat i disputarà a casa durant aquest estiu s'ha saldat amb una derrota. El Lleida ha estat més encertat de cara porteria i als 13 minuts s'ha avançat amb un gol de Cristian Alfonso. El Reus no s'ha trobat gens còmode, li ha mancat profunditat i quan ha arribat a porteria ho ha fet amb poc encert. Una versió totalment oposada als de la terra ferma.

A pocs minuts del descans Casares ha ampliat distàncies amb el 0 a 2 i Edgar Badia ha fet aquesta excel·lent aturada per evitar el tercer. Sens dubte, un resultat que no ha agradat gens ni mica a Natxo González que no ha parat de donar instruccions des de la banqueta. A la segona part, les bandes del Reus han generat més perill i han tingut ocasions per reduir diferencies. Precisament, en el segon temps s'ha produït un dels moments més esperats de la pretemporada. El debut de David Querol amb l'elàstica roig-i-negra.

El reusenc ha tornat a vestir la samarreta del Reus i Edgar Hernández gairebé perfora la porteria del Lleida després d'una centrada seva. El proper i últim partit de pretemporada del Reus serà aquest proper dissabte a les 9 del vespre contra el Llagostera, l'equip de l'ex capità roig-i-negre Àlex Colorado.