Back to top

Reus serà l'epicentre de la gimnàstica rítmica

L'Associació Esportiva Pare Manyanet i l'Ajuntament de Reus organitzen el 4t Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica. El certamen tindrà lloc el proper cap de setmana al Pavelló Olímpic on hi participaran un miler de gimnastes de 46 clubs de l'estat espanyol. Com a novetat d'enguany, s'ha incorporat una vessant solidària amb la col·laboració de la Càtedra de Dolor Infantil URV.
Reus serà l'epicentre de la gimnàstica rítimica

Combinar una activitat esportiva amb un ambient lúdic. Aquest és un dels principals objectius del Trofeu Ciutat de Reus de Gimnàstica Rítmica que se celebrar a la capital del Baix Camp el proper cap de setmana. El Pavelló Olímpic tornarà a ser l'escenari d'aquesta quarta edició del certamen esportiu, que es planteja com una consolidació d'una competició de referència a l'estat espanyol. Fins a 8 comunitats autònomes es veuran representades en el torneig on hi participaran un miler de gimnastes de 46 clubs diferents.

La Secció de Gimnàstica Rítmica de l'Associació Esportiva Pare manyanet és qui organitza aquest esdeveniment esportiu que enguany ha volgut ficar l'èmfasi amb la solidaritat a través de la col·laboració amb la Càtedra de Dolor Infantil de la URV - Fundación Grünenthal del Dr. Miró. El torneig comptarà amb l'assistència d'unes 3.000 persones.

Per altra banda, el diumenge se celebrarà, també al Pavelló Olímpica, la 2a Fase de la Copa Catalana de Conjunts de tardor organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i l'Associació Esportiva Pare Manyanet.

Notícies relacionades