Back to top

Reus tindrà pista de gel aquest Nadal

Aquest dimecres els operaris han començat a instal·lar la tarima on s'ubicarà. L'any passat la COVID va limitar les activitats per Nadal a la ciutat. La campanya començarà el 26 de novembre amb l'encesa de llums.

Aquest Nadal, Reus tornarà a tenir pista de gel a la plaça de la Llibertat. Així ho han confirmat fonts municipals després que aquest dimecres, els operaris, hagin començat a construir la plataforma on s'ubicarà.

Està situada al bell mig de la plaça, com en altres edicions, i s'espera que entri en funcionament, com la resta d'activitats que es plantegen, a finals de novembre. De fet, el dia 26 es farà l'encesa de llum, i com és tradicional, Canal Reus farà un programa especial per retransmetre-ho. 

Pista de Gel 2021
Muntatge de la pista d'enguany

La pista de gel és un dels grans atractius de la campanya de Nadal, perquè atrau públic de fora vila que es poden quedar a la ciutat a fer les compres pertinents. Faltarà veure si a la plaça de la Llibertat hi tornarà el mercadet i si la resta de parades s'ubicaran a la plaça del Mercadal. L'Ajuntament presentarà en breu la campanya de Nadal amb tots els detalls. 

Paraules clau:

Notícies relacionades