El Reus toca de peus a terra després de la Supercopa

Els roig-i-negres han perdut en el seu debut a l'OK Lliga a casa el Girona CH per un contundent 5 a 1. Abans d'arribar al minut 6, els locals ja s'avançaven per tres gols de diferència.
Imatge del partit entre el Girona CH i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Després de proclamar-se campions de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins, el Reus Deportiu Miró s'ha emportat una bona galleda d'aigua freda en la seva visita a terres gironines. El Palau II ha pogut presenciar un desastrós inici d'OK Lliga pels reusencs, que, en tres minuts, han deixat escapar un partit impossible de remuntar. Un resultat de 5 a 1 difumina el bonic record d'Igualada.

3 gols locals en 3 minuts

Els supercampions han sortit tranquils a pista en l'estrena de la competició regular. Tant, que han encaixat tres gols en tres minuts. Al 4, Oriol Garcia, al 5, Xavi Gurri, i al 6, el mateix Gurri deixaven als de Jordi Garcia amb un pam de nas.

Joan Salvat s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc per un cop de bola al colze, i això ha dificultat poder igualar el matx.  Al minut 12, Pablo del Río ha provocat penal, i Àlex Rodríguez ha aconseguit escurçar distàncies (3-1). Tot i que els del Baix Camp s'han pressionat abans d'arribar al descans, aquest seria l'últim gol roig-i-negre de la nit.

De malament a pitjor

Les coses no han millorat a la represa, i els gironins han fet el quart en un contracop. Aniol li ha pispat la cartera a Àlex i Josep Hernández ha marcat des del segon pal (4-1). A falta de vuit minuts per finalitzar el matx, Gerard Pujol ha fet el 5 a 1 definitiu, i amb els ànims per terra, Àlex Rodríguez ha fallat una directa al 46.

Després d'aquesta dolorosa derrota toca passar pàgina i pensar amb el següent partit. El Club Patí Taradell visitarà el Palau d'Esports dissabte vinent a les 9 del vespre.