Back to top

Reus tornarà a ser seu del Torneig Joan Petit

Una festa que se celebrarà l'1 de juny a les instal•lacions del Reus Deportiu però que englobarà diferents activitats durant l'any amb l'objectiu de recaptar fons per combatre el càncer infantil.
Imatge de la presentació del Torneig Joan Petit

Per segona vegada a la història la ciutat de Reus torna a ser amfitriona del Torneig Joan Petit. Una iniciativa solidària que tindrà el punt àlgid el dia 1 de juny en una festa d'hoquei base en benefici del càncer infantil.

El Reus Deportiu en serà l'amfitrió, organitzant actes fins a finalitzar la temporada esportiva amb la voluntat de reunir fons per la lluita. Juntament amb les regidories de la ciutat es vol involucrar a la ciutadania per conscienciar-se de la importància de ser solidaris. Una d'aquestes activitats serà la caminada solidària Reus - La Pineda que tindrà lloc el dia 14 d'abril. Els diners recaptats es destinaran a un hospital, tal com ja s'ha fet en les divuit edicions anteriors.

Ariana Sánchez, padelista reusenca i número 7 del món és la padrina d'aquest esdeveniment. Durant la presentació de l'acte ha encoratjat al sector femení a participar en la competició.

No hi haurà ni guanyador, ni copa, tan sols una cullera de fusta per agrair la participació dels més de 400 jugadors que faran possible la iniciativa. Simbolisme de què l'hoquei sempre està al pensament dels petits jugadors que passen moltes hores a l'hospital.