El Riudoms cau per la mínima contra el Collerense

Un gol rival al minut 85 va deixar a les riudomenques sense sumar a Mallorca.

Malgrat que el Riudoms va sortir al terreny de joc amb ganes de victòria, i va tenir més domini de pilota, les locals van ser més efectives de cara a porteria i van obrir el marcador, amb un gol de De Dios al minut 24. Pocs minuts després d'iniciar la segona part, Montané va marcar el segon pel Collerense, i va situar el 2 a 0 al marcador.

A partir d'aquí, les de Raúl Lucha van engegar la remuntada primer amb un xut de Laura Mas, que va fer el 2 a 1. I, després, amb una acció individual de Júlia Vernet, que va ser l'encarregada de l'empat. Semblava que el partit quedaria així, amb un dos a dos, però al minut 85, Espadas va donar la victòria a les locals, i el Riudoms va tornar a casa amb la derrota, tot i haver jugat un bon partit.

Les riudomenques s'enfrontaran a l'Ejea, situat a la part baixa de la classificació, aquest dissabte, a les 16 h, a casa