El Riudoms paga cara la primera meitat de partit i perd a casa

Aquesta setmana visitem la Tercera Catalana amb el Riudoms. Derbi territorial que ha acabat amb derrota dels locals a casa davant el Vila-seca B per 2 a 1.
Molts dels jugadors eren antics rivals o companys fora del camp

Partit molt igualat el que s'ha viscut aquest dissabte al Municipal de Riudoms. L'encontre ha començat malament pel conjunt del Baix Camp, ja que al minut 9, Jason Alan ha avançat els vila-secans. Un quart d'hora més tard, César Alejandro ha ampliat diferències fent el 0 a 2, i just abans d'arribar al descans, Abel Garriga ha donat esperances als blaus de cara a la segona meitat.

Tot i tenir ocasions per donar i per vendre, cap equip ha tingut sort de cara a porteria en la segona meitat de l'encontre, cosa que ha fet que la victòria viatgés finalment fins a Vila-seca.

Amb aquesta derrota, el Riudoms es queda a la setena plaça amb 48 punts. El pròxim partit serà a Reus davant l'Sporting Granada, penúltim classificat.