Back to top

Rodrigo Leão fa un recorregut pels seus 25 anys de trajectòria a Reus

Rodrígo Leão ha actuat a Reus aquest cap de setmana en un concert inèdit sota el marc de celebració dels 10 anys de ReusDigital. El músic portuguès ha presentat l'espectacle "O Ensaio" amb la seva formació de quintet instrumental. Amb aquest concert el diari reusenc ha tancat un programa d'activitats molt variat per celebrar aquest aniversari.
Rodrigo Leão fa un recorregut pels seus 25 anys de trajectòria a Reus

Amb un espectacle carregat de música minimalista i contemporània Rodrígo Leão ha trepitjat el Fortuny en un concert que ha posat de manifest el talent del compositor portuguès. La seva música catalogada d'introspectiva ens trasllada a mons imaginaris que recorden la cultura i les arrels del seu país. A través dels sons, la música i imatges projectades, l'artista aconsegueix crear atmosferes plenes de sentiments.

Leão ha presentat el seu espectacle "O Ensaio", on ha ofert una vintena de cançons de la seva extensa carrera. L'artista Portuguès celebra els 25 anys de la seva trajectòria com a solista i ho fa amb un quintet instrumental compost pels músics que habitualment l'acompanyen. Sobre l'escenari s'han vist tocar instruments ben diversos com el violí o el trombó així com el violoncel, guitarra o sintetitzadors. Leão a fet un recorregut per aquest quart de segle però també ha interpretat temes de Madredeus, la seva antiga formació.

Aquest concert se situa dins del marc dels 10 anys de celebració de ReusDigital. D'aquesta manera el diari reusenc tanca un programa d'activitats que durant tot l'any ha ofert conferències, exposicions i tot un ventall de propostes molt variades per celebrar aquest aniversari.