S'acaba la imbatibilitat a l'Estadi

Un solitari gol del Tona en l'única opció perillosa dels visitants dona els tres punts al conjunt osonenc (0-1). El Reus ha pogut empatar en l'últim minut des del punt de penal, però el porter David Aroca ha encertat les intencions de Xavi Jaime.

Després de set partits sumant a l'Estadi (sis victòries i un empat), el Reus ha posat punt final a la bona dinàmica a casa després de perdre contra el Tona (0-1). En un partit amb poques oportunitats i on l'empat hagués estat el resultat més just, els visitants s'han avançat en el marcador a través de Dídac Serra al minut 56.

A partir d'aquí, els de Marc Carrasco han generat més perill a la porteria visitant, especialment per la banda esquerra, on Aitor Serrano ha generat la majoria d'ocasions ganxetes. En una centrada de Serrano, Ion Perelló ha provocat un penal al minut 90. Xavi Jaime ha agafat la responsabilitat de xutar-lo, i David Aroca li ha aturat. Josep Ramon Sardà n'ha tingut una més, però la defensa visitant ha tret la pilota sobre la línia de gol.

Es manté l'assistència a l'Estadi

Si el 2023 va acabar amb una mitjana que superava els 1.200 espectadors per partit, el primer duel del 2024 ha mantingut la tònica: més de 1.300 aficionats no s'han volgut perdre el Reus-Tona ni tampoc el debut de Ricardo Vaz amb la samarreta ganxeta. El portuguès ha estat titular i ha jugat 85 minuts. Més enllà del fitxatge estrella del mercat d'hivern, també s'han estrenat Ion Perelló i Hugo Toivonen.