Back to top

El sacrifici de gats per Tots Sants alerta a les protectores

Fa anys que pels voltants del dia de Tot Sants veuen com desapareixen gats negres i blancs de les colònies que suposadament segresten per a rituals de màgia negra. La situació ha arribat fins al punt que les entitats paralitzen les adopcions d'aquests tipus d'animals durant aquestes dates.

El refugi de gats Catus Camp de la Selva del Camp tenen tot l'any la tasca de controlar les colònies felines del municipi i refugiar els més vulnerables al Raconet dels Gats. Quan arriba l'octubre però tenen doble feina. Han de controlar i salvaguardar els gats negres i blancs per protegir-los de les pràctiques i rituals obscurs que tenen lloc la Nit de Tots Sants i que acaben amb el sacrifici de l'animal. El motiu sembla absurd però aquestes pràctiques de màgia negra ha dut a paralitzar, durant aquests dies, les adopcions d'aquests animals a moltes entitats en l'àmbit estatal.

Segresten els gats del carrer

Alguns d'aquests peluts tenen sort i aconsegueixen protecció en refugis com el racó dels gats de la Selva. Però realment el què preocupa més a les entitats dedicades a aquests felins són les colònies, donat que normalment les persones que duen a terme aquests actes macabres segresten els gats del carrer.

gatet negre de l'associació Catus Camp de la Selva del Camp


Des de l'entitat també remarquen que és molt important alertar als particulars que tenen gats per adoptar per tal que no entreguin els peluts d'aquests colors per aquestes dates.

Paraules clau:

Notícies relacionades