Back to top

S'amplien les activitats de Carnaval a Mont-roig i Miami Platja

Mont-roig i Miami Platja inicien aquest divendres els actes de Carnaval amb algunes novetats. La celebració de la primera Jornada Gastronòmica amb food trucs, diumenge a Miami Platja i la recuperació de la vetlla i crema del Rei Carnestoltes + sardinada popular el dimarts a Mont-roig.
carnaval montroig

Més dies i més activitats per celebrar com cal el Carnaval. Mont-roig i Miami Platja ja ho tenen tot a punt per gaudir, del 9 al 13 de febrer, de les disfresses, els balls i els bons tiberis.

Una de les novetats d’aquesta edició és la posada en marxa de la primera Jornada Gastronòmica de Carnaval, el diumenge 11 de febrer, al poliesportiu de Miami Platja. A partir de la una del migdia, continua la festa de disfresses amb discoteca mòbil i food trucks.

D’altra banda a Mont-roig, la principal novetat és la recuperació de la vetlla i crema del Rei Carnestoltes, així com la celebració d’una sardinada popular el dimarts de Carnaval. Diverses associacions veïnals i entitats s’han implicat en la preparació d’aquest acte en què es convida a tothom a assistir-hi disfressat.