Back to top

Sánchez porta el presumpte cas de corrupció de Cs a Fiscalia

El portaveu de la formació taronja ha decidit denunciar al ministeri fiscal el presumpte cas d'irregularitats d'un càrrec públic de Ciutadans. Sánchez ha estat apartat aquesta setmana de les eleccions municipals, segons critica ell, per haver-ho comunicat a la direcció del partit.
Sánchez porta el presumpte cas de corrupció de Cs a Fiscalia

Juan Carlos Sánchez, el portaveu de Ciutadans a Reus, ha portat a fiscalia el presumpte cas de corrupció que el seu partit no ha volgut investigar. Sánchez ha estat apartat de la candidatura de cara les eleccions del pròxim mes de maig per haver posat en coneixement de la direcció de la formació un presumpte cas d'irregularitats d'un càrrec públic del partit. Segons va explicar ell mateix en roda de premsa, aquesta comunicació amb la direcció de Ciutadans li ha suposat que el partit, diu literalment ell mateix, li talli el cap.

Ara faltarà veure si fiscalia veu indicis de delicte i obre una investigació per esclarir els fets. Sigui com sigui, el partit a hores d'ara continua decapitat i amb una junta gestora imposada des de Barcelona que haurà de presentar una llista de cara el 26M a Reus. Ahir els explicàvem que Raquel Tamar, assessora del partit, és una de les més ben posicionades per encapçalar la candidatura, però fonts de la formació asseguren que hi ha d'altres opcions disponibles. Les llistes per les municipals s'han de presentar abans de mitjans d'abril.