Back to top

Per Sant Antoni toca beneir els animals

El Barri Antic de Cambrils s'ha omplert de carros i cavallerisses en la tradicional festa dels Tres Tombs celebrada aquest cap de setmana. Enguany el recorregut s'ha modificat com a novetat de l'esdeveniment. En aquesta edició hi han vingut diverses hípiques vingudes de diferents punts del territori.
Per Sant Antoni toca beneir als animals

Malgrat el fred i la pluja, Cambrils ha pogut celebrar la tradicional festa de la pagesia. El plat fort de la Festa de Sant Antoni, s'ha celebrat diumenge amb Els Tres Tombs. A mig matí l'Ermita de la Mare de Déu del Camí ha acollit la tradicional missa i en sortir, el mossèn ha beneït els animals domèstics dels cambrilencs i cambrilenques. 

Seguidament s'ha iniciat la cavalcada dels Tres Tombs. Els carros i cavallerisses han fet enguany un recorregut diferent al dels altres anys, arribant fins a l'Avinguda Charles Darwin i cap a l'Avinguda Independència. El seguici l'han encapçalat els carros històrics com un carruatge fúnebre, o un carro de transport comercial i ha comptat amb la participació del Club Hípic Castells, Club Hípico Tomás Santiago i Hípica Herederos de Santiago. 

La festa, organitzada l’Ajuntament amb la col•laboració de la Cooperativa Agrícola, ha continuat fins a la tarda amb el ball i actuacions musicals.