Back to top

Sardà desmenteix Ensenyament

L'encara regidora d'Ensenyament de Reus assegura que a la taula mixta, representant l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va reclamar una segona línia per l'Escola Isabel Besora. Contradiu així el que va dir el director dels serveis territorials a Tarragona, Jean-Marc Segarra, a Canal Reus.
Isabel Besora

La setmana passada els pares i mares de l'Isabel Besora es manifestaven al centre per reclamar una segona línia de P3 per al curs vinent. Els protestants es van asseure a l'entrada del centre a l'hora de la sortida dels infants i després, un petit grup, va entrar dins l'equipament amb la intenció d'estar-s'hi fins la nit.

Ho feien el mateix dia que Jean Marc Segarra, director dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona assegurava a Canal Reus que la votació amb la que es va prendre la decisió, en la taula mixta on intervenen tots els agents del mapa educatiu del territori, va ser una decisió consensuada. Per unanimitat. 

Ara, un vídeo que han fet córrer els pares de l'Isabel Besora a través de les xarxes socials, desmenteix Segarra. L'encara regidora d'Ensenyament de la ciutat, Maria Dolors Sardà, assegura que va anar a la reunió de la taula mixta amb un missatge de l'alcalde ben clar: Aconseguir la segona línia de P3 per al curs vinent.

Recupera aquí el document sencer

Al vídeo, Sardà surt acompanyada de Cesar Polo, representant de l'AMIPA de l'Isabel Besora. Les declaracions de Sardà coincideixen amb les que l'alcalde va fer a Canal Reus, en campanya, quan va assegurar que lluitaria per la segona línia de P3. La regidora assegura a la recta final del vídeo que el vot particular de l'alcalde trenca amb la unanimitat.

Sardà també admet que des de l'Ajuntament no tenen competències i assegura que la resta d'agents sí que van votar en contra de la línia de P3. De fet, també diu que la taula mixta sempre ha defensat una sola línia per al curs vinent a l'Isabel Besora.