Back to top

Satisfacció amb l'avinguda de Barcelona de Miami

Els veïns i comerciants de Miami Platja veuen amb bons ulls les millores fetes a l'avinguda de Barcelona. Les obres del tram remodelat de la N-340 han durat gairebé un any i han causat malestar entre els comerciants de la zona. Ara, un cop finalitzades, els visitants i veïns de Miami valoren molt positivament els canvis.
Miami Platja

"L'estiu passat va ser molt dur", asseguren els responsables dels establiments comercials i de restauració que es troben al tram remodelat de la N-340. Però a la vegada afirmen estar satisfets amb el resultat. I és que convertir en passeig quatre quilòmetres de l'avinguda Barcelona, ha suposat gairebé un any d'obres i una inversió de quatre milions i mig d'euros.

El tram remodelat, que comprèn entre la plaça Tarragona i l'avinguda de Cadis, ha inclòs l'augment de les zones verdes, la creació d'un carril bici, papereres, bancs, fonts i jocs infantils. Els veïns i visitants valoren molt positivament les millores.

La cara més amable de l'avinguda ha fet que hi hagi persones que passegin per la zona i es reactivi l'activitat comercial, però els responsables dels establiments tardaran temps a recuperar les pèrdues econòmiques del darrer any.

Paraules clau: