Back to top

Sau torna a Cambrils en una gira commemorativa

El Festival Internacional de Música de Cambrils acull el que va ser un dels grups més rellevants de Catalunya dels anys 80 i 90. Pep Sala i la resta de la formació de SAU torna als escenaris per rememorar els temps en els quals van esdevenir figures claus de la música catalana. Aquest cap de setmana és el torn de Fangoria, Rozalén, Alvaro Soler i Diego el Cigala.
Pep Sala i Jonathan Argüelles

El record persistent en la música catalana del que va ser el grup SAU encara és viu. Un exemple n'és l'èxit que està tenint aquesta gira commemorativa pels 30 anys del seu primer concert a la Vall de Sau. Tots els integrants del grup van decidir reunir-se per evocar els temps en els quals Sau va esdevenir un referent de la música catalana i aprofitar per recordar la figura de Carles Sabater, el seu vocalista.

El concert es durà a terme el dia 9 d'agost al recinte del Parc del Pinaret de Cambrils, i comptarà amb la participació de tots els membres de l'antic grup. El festival s'ha encarregat de què SAU tingui cabuda en el cartell i anima a totes les persones que hagin gaudit de la música de la formació que vingui a ser partícip d'una nit de record i homenatge.

És de dijous a diumenge quan s'obren les portes del Parc del Pinaret per gaudir d'una nit de música de qualitat i bon ambient. El festival acollirà des d'avui i durant aquest cap de setmana figures conegudes internacionalment com Fangoria, Alvaro Soler, Rozalén i Diego el Cigala.