Back to top

El segon Cros Maria Rosa Molas supera els 300 inscrits

La voluntat i dedicació d'un grup de pares del col•legi Maria Rosa Molas va fer que l'any passat naixés a Reus un nou esdeveniment esportiu, el Cros Maria Rosa Molas. Enguany l'organització s'ha fet conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Camp, i hi han participat més de 300 corredors.
cros mare molas

Matí esportiu entorn al col·legi Maria Rosa Molas. Per segon any consecutiu s'ha organitzat un cros molt participatiu que des de l'organització volen que es consolidi i que es converteixi en un acte de referència a la ciutat. Segons el president de l'AMPA, Javier Simó, "és el segon any, és a dir, som molt joves, i l'any passat el nombre de participants va ser molt gran, i enguany ens hem superat".

Durant tot el matí s'han fet curses de diferents categories i distàncies, segons l'edat dels participants. Però enguany s'hi han afegit dues curses més, tal i com explica Jonatan Ribé, un dels organitzadors: "tenim dues novetats, una cursa d'specials olímpics, que enguany hi participa el Club Esportiu Alba, i la cursa de pares i mares, que és el primer any que la fem i comptem amb trenta participants"

Entre els corredors n'hi havia de repetidors i d'altres que hi corrien per primera vegada.

Paraules clau: