Back to top

El segon premi de la Loteria deixa més d'1 milió d'euros a Reus

JONATÁN SORIANO

La sort no ha pogut esperar el Nadal per arribar a Reus. El segon premi del sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dissabte ha caigut a l’administració número 10 de la ciutat. Prop d’una cinquantena de veïns dels barris de ponent han estat els afortunats que s’han repartit més d’un milió cent mil euros. 

Reus prepara la tradicional loteria de Nadal amb el vent bufant a favor. La fortuna ja ha fet un primer apropament el segon premi del sorteig especial de la loteria nacional, que es va celebrar aquest dissabte, i que ha caigut a l’administració número 10 del municipi, ubicada a l’avinguda de països catalans. Els gerents de l’establiment asseguren que el premi s’ha fraccionat en prop d’una cinquantena de persones però que tots els dècims venuts es corresponen a persones dels barris de ponent de la ciutat. 

L’administració de l’avinguda països catalans té un bon historial en vendre premis. L’últim va ser aquest estiu i ara torna a repetir la fita. Els seus propietaris esperen que la bona ratxa aplani el camí pel sorteig de la loteria de Nadal.