Semifinals, la recompensa d’uns quarts agònics

El Reus Deportiu es classifica per la semifinal de la Copa del Rei d’Hoquei després de guanyar el Lleida per 7 a 6. Victòria sofrida dels de Jordi Garcia en un partit on el Lleida ha donat guerra fins al darrer minut. Els reusencs es veuran les cares amb el Barça aquest dissabte 24 de febrer a les 21:00 h.
El Reus Deportiu es classifica per la semifinal de la Copa del Rei d'Hoquei

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

La nit de divendres el Pavelló Municipal d’Esports de Lloret ha vist el partit més intens d’aquests quarts de final de la Copa del Rei d’Hoquei. El Reus Deportiu s’ha acabat imposant al Lleida per 7 a 6. Els de la Terraferma però no han ficat les coses gens fàcils als roig-i-negres en un partit que ha esperat fins als últims instants per acabar de decantar la balança a favor dels reusencs.

Un inici inesperat

Ha estat Àlex Rodríguez qui al minut 13 ha recuperat una passada incorrecta de Dario Giménez per obrir la llauna roig-i-negra (1-0). Ell mateix ha estat l’autor del segon gol del partit quan després d’un canvi de ritme ha batut per alt al porter lleidatà (2-0). El Lleida només ha necessitat un minut per escurçar distàncies quan Dario Giménez, amb una jugada acrobàtica, ha fet pujar el 2 a 1 al marcador.

L’empat no ha tardat a arribar, i després de fallar un penal, César Candanedo ha batut Càndid passant la bola entre les cames de Marc Torra (2-2). En la següent jugada, Raül Marín ha tornat a posar el marcador a favor dels reusencs aprofitant un refús de Tomàs a un xut de Torra (3-2). Amb el marcador de cara s’ha arribat a la mitja part del matx, l’atac incansable del Lleida ha estat la sorpresa d’aquesta primera part de partit.

Igualtat fins als darrers segons

El ritme frenètic ha perdurat en aquesta segona meitat on els gols han estat els protagonistes. Dos minuts després de sortir del túnel de vestidors, César ha fallat un penal, el rebot però l’ha aprofitat el mateix 75 del Lleida que, després del refús, ha posat l’empat a l’electrònic (3-3). Cinc minuts després Casanovas ha aprofitat una forta canonada de Marín per desviar la bola a dins la porteria (4-3). Torra seria qui, amb un llançament creuat, superaria per baix a Tomàs dos minuts després que Marín fallés la directa de la desena falta (5-3).

El Lleida però ratllaria distàncies amb un golàs de Jordi Creus des del mig de camp (5-4). Ha estat Joan Salvat qui, minuts després, ha tranquil·litzat l’equip amb una passada de la mort de Marín que ha acabat amb el 6 a 4. Amb un home menys, el Lleida ha provocat un penal que Albert Casanovas no ha pogut materialitzar. Qui sí que aprofitaria però aquest error seria Roberto Di Benedetto que ha engaltat la bola després d’una centrada de Darío Giménez (6-5).

Amb el 6 a 5 al marcador Àlex Rodríguez ha demostrat ser un dels homes del partit. L'ex del Voltregà, ha perforat la xarxa amb un fort xut que ha avançat els roig-i-negres a falta de quatre minuts per arribar al final de l'encontre (7-5). El Lleida no s'ha rendit, i quan el partit semblava dat i beneït, Giménez, amb una gran habilitat, ha aprofitat la desena falta per batre a Càndid i deixar el definitiu 7 a 6 al marcador.

Amb aquesta victòria el Reus Deportiu es classifica per les semifinals de la Copa del Rei d'Hoquei i es veurà les cares amb l'etern rival, el Barça. El partit es disputarà demà dissabte a les nou del vespre al Pavelló Municipal de Lloret.