Back to top

El sènior femení del Riudoms arrenca un any de somni

En quatre jornades disputades, la plantilla no ha sumat encara cap derrota a la nova categoria. Les del Baix Camp són segones i no es plantegen cap més objectiu que subsistir.
Imatge del partit d'aquest cap de setmana entre el CD Riudoms i la Fundació Unió Esportiva Cornellà

Tenen entre 18 i 35 anys, i compaginen el futbol amb els estudis i el treball. La lliga de Preferent Femení obliga a les jugadores del Riudoms a desplaçar-se per camps de tota Catalunya, alhora que s'enfronten a rivals molt més forts que els de l'any passat. Les grogues van pujar de categoria al mes de maig, però la nova competició els hi prova. De moment, les fèmines són segones, sumant tres victòries i un empat en quatre partits disputats.

El conjunt del Baix Camp ha mantingut el 70% de jugadores de l'any passat, sumant també noves incorporacions del juvenil del Club de Futbol Reus Deportiu i altres noies residents al territori. L'equip s'ha convertit en un referent del futbol amateur a tota la província, sent la plantilla que milita, al Camp de Tarragona, a una lliga més alta.

Actualment el Club Deportiu Riudoms compta amb 70 noies i cinc equips diferents: el sènior, un juvenil, un infantil, un aleví i un benjamí.