S’esvaeix el somni de la Copa

Els blaugranes superen el Reus després d’una segona part on els culers han trencat el duel (3-1).

El clàssic ha començat amb un avís de Maxi Oruste al primer minut de joc. Els primers minuts han estat de respecte absolut, trencat per un pal de Marc Grau i bones intervencions de Càndid Ballart i Sergi Fernàndez. De fet, la igualtat només l’ha poguda trencar Sergi Panadero en un contraatac (1-0). Amb l’avantatge culer s’ha arribat al descans.

Problemes a la represa

Només començar la segona part, una mala sortida de bola del Reus ha provocat el segon del Barça, obra de João Rodrigues (2-0). Per acabar-ho de rematar, Marc Grau amb un míssil ha sentenciat el partit (3-0). Quan faltaven menys de nou minuts pel final, el capità Joan Salvat ha fet la primera diana roig-i-negra (3-1). Els de Jordi Garcia ho han lluitat fins al final, però Fernàndez ha evitat que els ganxets entressin al duel.

El Joan Ortoll, roig-i-negre

Com no podia ser d’una altra manera, recital de l’afició del Reus, que s’ha desplaçat en massa al Joan Ortoll de Calafell i ha animat a l’equip en tot moment. Amb la Copa acabada, el conjunt reusenc no torna a jugar fins d’aquí a dues setmanes, quan visitarà la pista del Sant Just.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña