Back to top

El sopar solidari arriba a la vintena edició amb música i compromís

La Parròquia de Sant Bernat Calbó celebra aquest dissabte la vintena edició del sopar solidari centrant el seu compromís envers els refugiats que intenten travessar el Mediterrani. Per aquest motiu, els beneficis es destinaran a l'ONG ProActiva Open Arms. Enguany, a més, el sopar també tindrà un apartat cultural amb una sèrie de concerts
cartell

El Cor Mestral, Music Years o Irene Benavent són alguns dels artistes que participaran en el vintè sopar solidari organitzat pel Pont de la Solidaritat i que tindrà lloc aquest dissabte a la parròquia Sant Bernat Calbó. Enguany, la música i la cultura donaran la mà a la solidaritat en benefici a l'ONG ProActiva Open Arms, l'organització que treballa per salvar la vida als refugiats que travessen el Mediterrani en busca d'una millor vida. L'objectiu, a banda de recaptar fons econòmic, també és convertir-se en un suport per aquestes persones.

L'any passat es van recollir vora 5.000 euros en el mateix acte, que en aquella ocasió es va dedicar a l'ajuda al Níger. L'expectativa dels seus impulsors és igualar o fins i tot superar aquesta xifra. Els tiquets del sopar es poden comprar amb un donatiu de deu euros per adults i cinc en cas de joves i nens. El vintè sopar solidari tindrà lloc dissabte a partir de les vuit del vespre a la Parròquia de Sant Bernat Calbó i serà conduït pel periodista Xavier Graset.