Superen amb nota al Liceo

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha guanyat de manera contundent al Liceo per 5 gols a 2. Els homes d'Enrico Mariotti s'han retrobat amb la victòria després de perdre contra el Vic i empatar contra el Barça. Un triomf molt important per tal de continuar en les primeres posicions de l'hoquei lliga i assegurar-se ser cap de sèrie a la Copa del Rei.

Últim partit de l'any al Palau d'Esports superat amb molt bona nota. El Reus Deportiu La Fira s'ha desfet amb contundència del Liceo en un partit vibrant i amb moltes ocasions. El primer en estrenar el marcador ha estat Albert Casanovas al minut 9 des del punt de penal. Poc després, Marc Coy ha vist la targeta blava, els reusencs s'han quedat en superioritat númerica i han fet el segon mitjançant Matías Platero.

Amb el 2-0 els roig-i-negres han volgut més i en un contraatac Platero ha assistit a Joan Salvat per fer el 3 a 0. A partir d'aquest moment, el Liceo ha agafat el pes del joc i després d'avisar un parell de cops Joan Grasas ha sorprès Pedro Henriques amb un llançament creuat.

A la represa, els gallecs han retallat distàncies. Josep Lamas ha transformat la desena falta comesa pels locals posant el 3 a 2 al marcador. En aquest moment només una genialitat podia marcar les diferències i ha estat Marc Torra qui ho ha fet. El davanter s'ha inventat una jugada personal digna d'obra d'art. Un gol per ampliar distàncies i posar terra de per mig. El 5 a 2 definitiu l'ha signat Albert Casanovas de penal.

El Reus Deportiu La Fira és quart amb 27 punts i ara per ara, a falta de dues jornades per acabar la primera volta, és cap de sèrie per la Copa del Rei.