Back to top

El TAD retira la sisena targeta blava a Marc Coy

SILVIA ANDREO

Marc Coy sí que podrà jugar contra el Vic

Aquesta tarda El Tribunal Administrativo del Deporte ha decidit retirar la sisena targeta blava al jugador de forma cautelar mentre prenen una decisió definitiva. Finalment, el davanter roig-i-negre podrà disputar aquest important partit en el que l’equip es juga el quart lloc que dóna accés a Lliga Europea la temporada vinent.

Aquest matí el club s’ha pronunciat sobre aquesta sanció davant els mitjans de comunicació. El davanter va veure la sisena targeta blava al darrer encontre de lliga contra el Liceo. L’acta arbitral recull que Coy i el jugador del Liceo, Josep Lamas van veure la blava per encarar-se entre ells.
El director esportiu Toni Sánchez ha explicat que van presentar diversos recursos al comitè nacional i al comitè d’apel·lació, acompanyats d’imatges perquè consideraven una sanció injusta però tots havien estat rebutjats.

Finalment i com a darrera opció, el club s’ha dirigit al Consejo Superior de Deportes, que els ha concedit la cautelar i que permetrà que Coy jugui demà la penúltima jornada de lliga contra el Vic.