Back to top

Taller Baix Camp i consistori uneixen forces amb una Caminada Popular

El recorregut visitarà, el proper 25 de novembre, les instal•lacions d'aquesta institució i quan la ruta finalitzi els inscrits podran participar en activitats per a tots els públics destinades a recaptar fons per construir una sala multisensorial.
Presentació de la Caminada Popular

Diumenge 25 de novembre Reus acollirà una caminada solidària en benefici del Taller Baix Camp. Institució i consistori s'han unit amb l'objectiu de recaptar fons perquè l'entitat pugui construir una sala multisensorial a les seves instal·lacions.

Explica la funció d'aquesta sala el gerent del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués:

"Un dels objectius estratègics de l'entitat és tractar l'envelliment de les persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest procés degeneratiu, hem de crear noves àrees d'atenció, i una d'elles és la sala multisensorial.

La caminada s'organitza en el marc de La Setmana de la Discapacitat i la inscripció és gratuïta. La ruta s'iniciarà i finalitzarà a les instal·lacions del Taller Baix Camp amb l'objectiu de mostrar als seus participants com treballen els alumnes d'aquesta institució. En finalitzar el recorregut es duran a terme activitats diverses com zumba, castells, vermuts o una fideuada.

Ho explica la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella:

"Animo a tota la ciutadania a venir el diumenge a fer salut i a més a més a conèixer la realitat i la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual".

Cal formalitzar la inscripció a la web de Rutes Reus: https://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/info-caminades o bé a les instal·lacions del Taller Baix Camp.