Back to top

El Taller Baix Camp es prepara per a la caminada solidària

El Taller Baix Camp organitza la seva primera caminada solidària per recollir fons i construir una sala multisensorial en un dels seus centres. La caminada serà aquest diumenge i convida a tothom a la participació. Una fideuà popular, zumba i castells seran activitats alternatives a la caminada que combinaran la vessant esportiva amb la social.
Samarreta de la caminada solidària

Tot a punt per la primera caminada solidària. Els nois del Taller Baix Camp detallen els últims preparatius per aquest diumenge 25. La caminada pretén convertir-se en un dia festiu per recaptar fons per la construcció d'una sala multisensorial per a les persones amb discapacitat intel·lectual de l'entitat. La inscripció és gratuïta però tothom que ho desitgi pot col·laborar a través de les diferents activitats que estan preparant. Una fideuà popular, taller de zumba, castells i diversos sortejos amenitzaran la jornada.

La caminada és oberta a tothom tot i que els grans protagonistes del dia seran ells, qui preparen els detalls amb il·lusió.

 Fins al moment, més de 500 persones ja s'han inscrit a la caminada però tot apunta que aquest nombre incrementarà en els propers dies. Des del centre, es mostren optimistes davant aquest primer esdeveniment.

"Esperem que sigui un dia de festa per a què la gent pugui conèixer el que fem aquí al Taller. Realment, ara mateix hi ha un sentiment de nervis, inquietut i sobretot, amb moltes ganes que arribi el diumenge", explica el director del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués.

La caminada solidària tindrà 9 kilòmetres aproximadament i el punt de trobada serà al centre ocupacional Taller Baix Camp, situat al polígon Agro-Reus.

Paraules clau: