Back to top

Tallers i conferències apropen professionals i alumnes a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

Al llarg de tota la setmana l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha dut a terme la 17a edició de les Jornades Gastronòmiques Turístiques. Es tracta d’una sèrie de tallers i ponències que ofereixen als alumnes una visió professional d’allò que estan estudiant.

 

Tant la Cristina com la Olívia són antigues alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. La primera ara és propietària d’una botiga de pastisseria creativa, i la segona és responsable d’animació del Càmping Sangulí. Amb experiències com les seves, i en el marc de les 17es Jornades Gastronòmiques Turístiques, els alumnes poden gaudir de l’aprenentatge amb professionals del sector i conèixer de primera mà l’entorn laboral que els espera quan acabin els estudis.

 

Però no només qüestions específiques de cuina i turisme tenen cabuda dins les jornades, sinó que també hi trobem, per exemple, un taller de reanimació cardiovascular. I és que mai se sap si treballant en un restaurant un client s’ennuegarà i se li haurà d’aplicar la maniobra de Heimlich.

 

Les jornades, una activitat totalment consolidada, han comptat durant tota la setmana amb la participació d’una quarantena de ponents de sectors molt variats. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils compta, a hores d’ara, amb més de 500 alumnes a les seves aules.