També s'escapa la CERS

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d'hoquei ha caigut eliminat a la tornada dels quarts de final de la Copa CERS davant el Vilafranca. Un gol en el darrer segon del conjunt de Jordi Garcia ha classificat els vilafranquins per la Final Four i els de Mariotti ja no podran lluitar per l'únic títol que quedava aquesta temporada.

3 a 1 ha guanyat el Vilafranca i ha aconseguit el bitllet per la final a quatre de la Cers. El Reus partia amb un 2 a 1 a favor de l'anada però els de Jordi Garcia han anat aviat a per la remuntada. Marc Navarro al minut 2 i en la primera aaribada clara, obria el marcador per al conjunt local després d'aprofitar una pilota dividida a l'àrea de Roger Molina. El Reus no ha aconseguit generar perill fins els darrers minuts i semblava que aviat arribaria l'empat. Amb l'eliminatòria igualada s'ha arribat a la mitja part. Raül Marín al 39 aconseguia per fi marcar i classificar el Reus per la final Four. Però al minut 47 ha arribat la desena falta dels roig-i-negres i Roger Rocasalbas ha enviat la bola dins la porteria per situar el 2 a 1 al marcador.

A dos minuts pel final els dos equips ja es veien a la pròrroga. El Vilafranca també estava amenaçat amb la desena falta i Marin ha caigut al mig de la pista però els arbitres no han assenyalat res. La jugada ha continuat i ha acabat de la pitjor forma per als interessos visitants. Quedaven dècimes de segon pel xiulet final i Edu Fernàndez aconseguia el gol de la victòria del Vilafranca i eliminava als roig-i-negres. Cop durísim en els darrers instants i segona decepció per al Reus després de la Copa del Rei. Els de Mariotti deixan escapar la possibilitat de lluitar per aixecar la Copa de la CERS. Ara queden pocs objectius en joc.