Back to top

Tarragona reclama seguretat

Més de tres mil persones es mobilitzen a Tarragona un mes després de l'explosió a IQOXE. Els sindicats reiteren que hi ha hagut una pèrdua de credibilitat i insisteixen que volen un sector químic segur.
Tarragona manifestacio IQOXE

El sector químic de Tarragona s'ha mobilitzat aquest dimecres a la tarda a Tarragona per reclamar més seguretat a les plantes i als municipis de l'entorn.

Després d'una intensa jornada de vaga, una concentració que ha aplegat tres mil persones ha servit de cirereta per a un dia ple de moblilitzacions. 

Una manifestació que ha comptat amb la presència de centenars de veïns dels barris de Tarragona i que ha servit per a reivindicar una indústria química transparent i conscient del que té entre mans. 

manifestacio

Els sindicats han aprofitat l'avinentesa per reivindicar més treball amb les associacions de veïns. Joan Llort, de la UGT, assegura que "hi ha hagut una pèrdua de credibilitat amb les empreses i les administracions" i assegura que cal garantir la convivència entre el sector químic, el turisme i també els habitants de la regió. 

De la seva banda, Mercè Puig, de Comissions Obreres, diu que "els treballadors han demostrat que volen un polígon químic més segur" i que cal evitar la precarietat laboral al sector. 

Paraules clau:

Notícies relacionades