Back to top

Tarragona suma 108 altes hospitalàries per coronavirus

És la xifra més alta des que es fa el nou recompte per part del Departament de Salut.
altes

La demarcació de Tarragona suma 108 altes hospitalàries de coronavirus en un sol dia, la xifra més alta des de l'inici del nou recompte de dades sanitàries. Segons el departament de Salut, des de principis de la pandèmia, 806 persones han rebut l'alta.

El que segueix incrementant també són els positius per Covid-19 a les comarques tarragonines, 28 en les darreres hores, que fan elevar el nombre total de malalts a 1.847.

Pel que fa a víctimes mortals, segons Salut se n'han registrat nou més, el que suma un total de 359 persones que han perdut la vida per culpa del coronavirus. Finalment, en referència als sospitosos de patir la malaltia, ja en són 7.379 a tota la demarcació. 

Dades a tot Catalunya

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 50.162 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. D’altra banda, hi ha un total de 105.448 casos possibles d’infecció de coronavirus.

A més, del nombre total de positius arreu del país, 7.899 són professionals sanitaris, mentre que 5.591 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades