Back to top

El Teatre Bartrina acollirà 21 espectacles el 1r semestre de 2021

Aquesta temporada s'ha apostat per un programa divers i atractiu pel públic jove i on hi haurà una gran presència de produccions locals per fomentar el teatre de la ciutat i mantenir l'essència d'aquest teatre.

A partir del pròxim tres de gener ja es podran gaudir els nous espectacles de la temporada hivern - primavera del Teatre Bartrina. Per començar, un concert d'aniversari de la banda simfònica de Reus, que vindrà seguit d'obres de teatre, concerts musicals i representacions de tot tipus.

Una programació atractiva i variada que aposta pel talent local i que busca atraure franges d'edat poc avesades a anar al teatre. Daniel Recasens, regidor de Cultura a l'Ajuntament de Reus ha explicat que "la programació és interessant pel públic jove i hi haurà teatre social i teatre de territori per mantenir l'essència d'aquest espai emblemàtic".

D'altra banda, Rosa Mateu, membre del Consorci del Teatre Bartrina, ha definit la programació en quatre paraules: "de qualitat, alternativa, atractiva i equilibrada".

La temporada presenta 21 propostes, amb 26 representacions. Pel que fa a les mesures preventives per la covid-19 continuarà l'aforament al 50% de l'espai i es requerirà la compra anticipada d'entrades, que estaran disponibles a partir del 5 de gener, mentre que la renovació i venda dels abonaments es pot fer des d'aquest mateix dimecres.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades